Instruktør

Kursholder:

Cato Lægreid 

 cato.laegreid@gmail.com

Cato er tidligere landslagsutøver i SkierCross og er en av Norges mest erfarne frikjørere. Han har bl.a plassert seg på podium i Freeride World Tour, og var, gjennom flere sesonger dommer og hoveddommer i Freeride World Tour.

Cato begynte sin konkurranse-karriere i Frikjøring i 2001 og var lenge en lovende topp internasjonal utøver. Gjennom sin offensive tilnærming til sporten Frikjøring var Cato en av utøverene som tidlig på 2000 tallet satte standarden for hvordan man kunne kjøre ned en fjellside og har gjennom årenes løp utvist en ekstrem forståelse og kunnskap om bratt skikjøring. Han har en basic bakgrunn fra alpin, og fremstår med god kontroll og stor pågangsvilje for å gjennomføre sine linjevalg med stor flyt og stor fart.

Cato er en av Norges mest erfarne frikjørere både på godt og vondt, og har blant annet måttet bygge seg opp igjen som idrettutøver fra karrierestoppende skader flere ganger.

Nå ønsker Cato å dele sin erfaring fra sin 35 år lange ski-karriere med andre ski og snowboard entusiaster. Gjennom dette kurset kan deltakerne utnytte hans opparbeidede kompetanse, og selv få innsikt og utnytte kompetansen til en av di meste erfarne og profilerte frikjørerne i Norge.