2 kommentarer om “-30% på alle kurs i Januar & Februar

 1. Hei, er interessert i kurset, men lurer på hvilket nivå dere legger dere på. Kjører selv slalom, men har lite erfaring med frikjøring. Må man ha kjørt myr eller er dette et oppstartskurs

  Mvh Ingvild Gangsøy

  Liker

  1. Hei Ingvild.

   Dette kurset er for personer som er trygg i preparerte løyper – personer som kan slippe på litt fart og som føler di står godt i balanse og har god kontroll. Men mest av alt er dette kurset for alle som ønsker å begi seg ut i løsnøen for å søke uberørt snø og deilige puddersvinger. Vi kommer ikke på noen måte til å sende våre elever inn i områder vi ikke føler de er klar for å håndtere. Vi har hatt utøvere med tidligere som ikke har hatt allverdens erfaring eller kompetanse. Det er her vår jobb kommer inn i bildet; vi ønsker å hjelpe utøverne å bli bedre skikjørere samtidig som vi lærer dem «Frikjøring-Fjellvett regler» og vurderinger.

   Med tanke på hvordan du selv beskriver ditt erfaringsnivå innen Frikjøring så vil jeg anbefale deg ett firedagers kurs, for eksempel 28-31.Januar. Dette kurset vil være det ideele kurset for deg. Gjennom fire dager får vi som kurs-instruktører jobbet mye med deg på skiteknikk samtidig som du får en grundig innføring i hvordan vurderinger du skal og bør gjøre med tanke på snøskredfare. Du få hjelp i forhold til skredfare evaluering, informasjon angående Snøskredteori og opplæring i hvordan man spar snøprofil for å kunne lage deg en solid og gjennomført rasfare vurdering på egenhånd + mye mye mer trix and tips på veien.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s